Om Dilemma-spillet


Dilemma-spillet er en platform, hvor brugere kan bygge, dele og spille historiske dilemmaspil. Brugere kan bygge spil med hvilket som helst dilemma. Det er primært tiltænkt som en læringsplatform.

Hvis du ønsker at anmelde et dilemmaspil, så skal du tage kontakt til HistorieLab, som er administratoren bag Dilemma-spillet.
Ved oprettelse giver man sit samtykke til, at vi opbevarer de indtastede oplysninger til internt brug, for at logge brugeren ind, samt for at kunne identificere de forskellige forfattere af dilemmaspil.

Privatlivspolitik

Brugerne på Dilemma-spillet er anonyme, og informationer behandles fortroligt.

Statistik om sider og browsere

HistorieLab laver statistik over brugernes færden på websitet. Statistikken anvendes alene til at se, hvilke spil brugerne anvender mest, og henviser ikke til en enkelt brugers adfærd.

Brugerne er anonyme

Brugerne på Dilemma-spillet er anonyme. Data, der kan bruges til identifikation af de enkelte brugere, registreres ikke, med mindre brugeren på anden måde selv identificerer sig via medier som Facebook og lignende.

Data videregives ikke

HistorieLab videregiver eller sælger ingen data til tredjepart.

Henvendelser behandles fortroligt

Alle henvendelser til HistorieLab via e-post eller kontaktformularer behandles fortroligt.Du kan anmode om at blive verificeret som lærer, når du er logget indDette ikon betyder, at spillet er blevet valideret af Dilemma-spil administratoren.


Prøv et dilemmaspil ...

Pigen fra Shanghai


Festen: Om Augustoprøret i Sønderjylland